Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. LÄS MER.

Heel Stoppers - Crystal Klackskydd

Heel Stoppers - Crystal Klackskydd

Denna produkt finns inte längre i lager

129 kr

Mer information

Få inte den sjunkande känslan! Clean Heels Heelstoppers hindrar dina klackar från att sjunka ner i mjukt underlag, trampa mellan plankor i trädäcket och skyddar dina golv. Clean Heel Heelstoppers är utformad för att passa de flesta klackarna på marknaden och det flexibla materialet greppar säkert utan att skada hälen. De inte bara skyddar hälen från stänk eller smuts i vått väder, utan stabiliserar också balansen när du går på ojämna ytor.

Clean Heels Heelstoppers är flexibla klackskydd för stilettklackar för att hjälpa dig att inte sjunka i lera och gräs eller fastna i trädäcket vid trädgårdsevenemang. De kan även användas på fartyg eller trägolv.

Omdömen

Skriv din recension

Heel Stoppers - Crystal Klackskydd

Heel Stoppers - Crystal Klackskydd


Föreställ dig att du köpt det perfekta paret högklackade skor för ett bröllop, trädgårdsparty, eller något annat utomhusevent, bara för att finna de nya klackarna nersjukna i lera och gräs, eller att fastna mellan två plankor på trädäcket. Ännu ett par förstörda.

Köp Clean Heels Heelstoppers för att skydda dina klackar!

8 andra produkter i samma kategori: