Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. LÄS MER.

Heel Stoppers - Bridal Klackskydd

Heel Stoppers - Bridal Klackskydd

Denna produkt finns inte längre i lager

139 kr

Mer information

Få inte den sjunkande känslan! Clean Heels Heelstoppers hindrar dina klackar från att sjunka ner i mjukt underlag, trampa mellan plankor i trädäcket och skyddar dina golv. Clean Heel Heelstoppers är utformad för att passa de flesta klackarna på marknaden och det flexibla materialet greppar säkert utan att skada hälen. De inte bara skyddar hälen från stänk eller smuts i vått väder, utan stabiliserar också balansen när du går på ojämna ytor.

Clean Heels Heelstoppers är flexibla klackskydd för stilettklackar för att hjälpa dig att inte sjunka i lera och gräs eller fastna i trädäcket vid trädgårdsevenemang. De kan även användas på fartyg eller trägolv.

Ringarna med kristallerna är avtagbara

Omdömen

Skriv din recension

Heel Stoppers - Bridal Klackskydd

Heel Stoppers - Bridal Klackskydd


Föreställ dig att du köpt det perfekta paret högklackade skor för ett bröllop, trädgårdsparty, eller något annat utomhusevent, bara för att finna de nya klackarna nersjukna i lera och gräs, eller att fastna mellan två plankor på trädäcket. Ännu ett par förstörda.

Köp Clean Heels Heelstoppers för att skydda dina klackar!

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

8 andra produkter i samma kategori: